Кадри bTVГ-жа Янчовска трябва да получи позволение, за да посети господин

...
Кадри bTVГ-жа Янчовска трябва да получи позволение, за да посети господин
Коментари Харесай

Колеги на българина, който изживява кошмар във Франция, разкриха как действа престъпната схема и как е натопен

Кадри bTV

Г-жа Янчовска би трябвало да получи разрешение, с цел да посети господин Янчовски във Франция. Това съобщи работодателят на арестувания поради транспорт на мигранти българин във Франция в ефира на bTV, представен от Блиц.

„ Обвиненията са, че е транспортирал незаконни мигранти. На бензиностанция са свалили 4 мигранти от хладилното поделение. За мен този човек е съвършен служащ “, сподели още шефът на арестувания българин.



По думите на притежателя на компанията, сега, в който стопира, те стартират да блъскат по стените. В същото време ги чува и полицията.

Били са в хладилно ремарке, само че то не се е движело в хладилен режим. Ако се е движело на минус градуси, те надали ще са останали живи.



Колега на арестувания земляк уточни, че това не е изолиран случай. Това не са случайности. Това е проведена група. Качвали са се и на мен. Докато почиваме, до момента в който спим. Режат кофражното въженце. Понякога се случва някой сътрудник да ги види, да ти чукне и да ги свалиш. Но не постоянно може да ги усетиш. Друг сътрудник на Янчовски показа за сходен случай в Кале.

„ Спряхме за отмора и след това от горната страна имаше мигранти и вътре имаше. Това е проведена незаконна група. “
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР